5 eenvoudige feiten over vacatures in de zorg beschrevenWe bestaan op speurtocht naar een jongen/meisje, man/dame welke het keukenteam 2 avonden per week wensen zijn versterken. Oefening kan zijn niet vereist, wel nodig.

… ons kroegje in een verscheidene en fijne Rivierenbuurt in Groningen (achter het centraal station). Werkend, studerend ofwel gepensioneerd? Er is wegens ieder wat wils, en iedereen welke naar binnenkomt is begroet betreffende een omvangrijke glimlach.

We maken desalniettemin verder gaarne kennis betreffende kandidaten die talent voor gastvrijheid hebben maar nog niet barsten aangaande de expertise.

Zoek jouw een bijbaan en lijkt dit jouw leuk teneinde ons keukenteam te versterken? Bij s'Amuse Cateraar bestaan we op zoek tot een keukenhulp voor een zoveel dagen in de week Werkzaamheden:

Diep is een levendig eethuisje in een binnenstad van Groningen met een fijne ambiance en ontspannen ambiance een juist diner en goed glas wijn.

Wegens ons team zijn we op zoek tot ons zelfstandige gemotiveerde runners. De werkzaamheden moeten bestaan uit dit verzorgen met de zaak tijdens de nacht. Dit ophalen over drinkglas, het schoonhouden met de tafels en het voortdurend bijvullen met de barren.

Ons deel over een plaats het zichzelf een laatste jaren stormachtig bezit ontwikkeld. Kortom Loeks zit op ons bruisende locatie en beschikt daarenboven over een mooi zonnig terras.

• Wij verlenen een dynamische werkplek vanwege 38 uur ieder week in een betreffende een grootste horecabedrijven aangaande Noord-Holland.

Dit liefst ontdekken wij collega’s die alang een nodige oefening en een relevante (horeca) opleiding hebben.

Stage: Studenten welke stage wensen lopen bij het mogen hun motivatie en curriculum vitae sturen tot meer info@provinciegroningen.nl.

Lijkt dit jouw leuk teneinde tezamen met het Eetcafé Veenomenaal tot ons succes te maken, verzend vervolgens je motivatie en C.V. via email ofwel post naar:

Ingeval medewerker bediening maak je samen met je collega’s een verwachtingen en wensen van de gasten waar. Je zorgt ervoor het het een gasten met niks ontbreekt. Ons bestelling opnemen en uitserveren, een menukaart toelichten en gasten adviseren over diverse gerechten check this source en een bijpassend drankje.

Alang meer dan 20 jaar kan zijn die eetgelegenheid gevestigd in een monumentaal pand met de fijne Vismarkt over Groningen. .

Je neemt bestellingen op, bezorgt dranken en bikken en regelt de betalingen. Tevens help jouw af en toe tevens mee in de keuken. Af en toe is het een afwas, soms meehelpen met voorbereidingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over vacatures in de zorg beschreven”

Leave a Reply

Gravatar